Nie wiesz jaką metodę depilacji zastosować? A może masz swój sprawdzony sposób depilacji ciała? Wypowiedz sie na forum!!
Nie jesteś zalogowany.
hej mam proble z depilacja okolic bikini, używalam golarki a nawet depilatora a moja skóra i tak nie jest taka jak powinno. Jak to robić by było dobrze.odpowiecie mi proszę to moj adres e-mail aga.2007.86@wp.pl dzia
Może wypróbuj depilację woskiem (koniecznie w dobrym zakładzie kosmetycznym). Moim zdaniem jest najlepsza ze wszystkich metod do depilacji bikini. Pozdrawiam
heej:) ostatnio myślałam o depilacji woskiem ale też leserowej bo mam pare nieladnych włosków na brzuszku:/... Jednak mam pare pytań i mam nadzieje żę ktoś mi na nie odpowie:) ;
1. Ile kosztuje jednorazowy zabieg depilacjji woskiem?
2. Jak długo utrzymują się efekty?
3. Czy podczas depilacji laserowej usówane są pojedyńcze włóski i ile może kosztować usunięcie pojedyńczego i czy to wogóle jest możliwe?
Jeżeli chodzi o depilacje woskiem to mysle o okolicach bikini:)
po depilacji golarka mam dziwne krostki w okolicy bikini . czy jesli nie bede uzywala golarki i zaczne uzywac kremu to to zniknie? prosze odp ! mozecie tez na maila mitra0zhr@o2.pl
bijou. jezeli chodzi o depilacje woskiem to ceny sa bardzo zroznicowane. osobiscie robilam depilacje u dwoch roznych kosmetyczek dla porownania. jedna "najlepsza az przereklamowana" miala wysokie ceny ok 30zł za bikini i pachy , a nogi ok 80zł. kiedy depilowalam u niej bikini trwalo to 10 min a wloski wyrwala mi tylko tam gdzie wychodzily poza majteczki - nie bylam zadowolona. drugi raz poszlam do kosmetyczki mlodej,ktora niedawno zalozyla gabinet. u niej zaplacilam 20zl a zabieg trwal godzine! ale bylam zadowolona z tego poniewaz dotarla do kazdych nawet najbardziej trudno dostpenych miejsc. wszystko zalezy od kosmetyczki. jednak ja nie korzystam juz z ofert z 'kosmetyczek starych wyjadaczy' i moim zdaniem mlode kosmetyczki bardziej dbaja o klienta poniewaz musza go pozyskac.
Można trochę o tym poczytać też na http://aipw.pl blogu.